Nukkejen profiilit

Pullip-perheen nuket:
Sirella

(Sirella Gabrielle Hale / "Cilla")


Pullip Pere noel
Saapui 14.6.13
Sirella on kaikille ystävällinen ja avulias tyttö, joka ennen kaikkea pitää huolta pikkusiskostaan Joellesta. Hän pitää luonnosta ja viettää mielellään siellä pitkiäkin aikoja yksin. Sirella ei rakastu kehen tahansa, mutta silloin, kun hän rakastaa, hän rakastaa koko sydämestään.


Menneisyys: 

Sirella luotiin Haaveen enkeliksi, pitämään Valossa järjestystä yllä. Sirella ja hänen siskonsa Joelle kuitenkin viihtyivät Haaveen tavallisen kansan asuttamassa Utopiassa paremmin kuin Valossa ja tutustuivat siellä siskonsa menettäneeseen Diannaan ja Dewiniin, johon Cilla rakastui ja jonka kanssa he tutustuivat paremminkin. Sirella rakastui Dewiniin, vaikka se enkeleiltä olikin kiellettyä ja Dewin suudelmallaan sulatti Sirellan sydämen.
•   •    

Dewin


Taeyang Garo Saezima Kouga
Saapui 25.10.13Dewin on ystävällinen ja avulias, sekä rohkea. Toisinaan oikea herrasmies pilke silmäkulmassaan. Viettää suurimman osan ajastaan yksin, eikä kaipaa suurta määrää ystäviä elämäänsä. Omistaa useita salaisuuksia, eikä ole innokas jakamaan niitä muiden kanssa. Vihaa utelua ja lahjontayrityksiä.


Menneisyys: 

Selviää tarinassa....
•   •   


Joelle

(Joelle Felia Hale / "Jo")


Dal Dotori
Saapui 8.4.14
Joelle on hyvin monipuolinen luonne ja tytöstä löytyy paljon enemmän kuin mitä ulkonäkö antaisi olettaa. Pastellisävyisistä vaatteistaan huolimatta Joellesta löytyy sisäinen taistelija, joka huolehtii aina muista ja on valmis tekemään mitä tahansa rakastamiensa eteen. Hän rakastaa kynttilöitä, vanhoja tarinoita ja kirjeitä. Joelle myös osaa käsitellä aseita, eikä pelkää rangaista niitä, jotka toimivat väärin.


Menneisyys:

Joelle luotiin Haaveeseen enkeliksi auttamaan siskoaan Sirellaa, jonka oli tarkoitus pitää järjestystä yllä Valossa. Joelle kuitenkin siskonsa tavoin viihtyi paremmin Utopiassa kuin Valossa ja he tutustuivat siellä Diannaan ja Dewiniin. Joelle ihastui ikäiseensä noitatyttö Diannaan, vaikka ei sitä suostunutkaan myöntämään.
•   •   


Dianna

(Dianna Invidia Ayers)


Dal Natalie
Saapui 3.9.14
Dianna on taitava noita, joka on yleensä melko hiljainen eikä ole innokas tutustumaan uusiin ihmisiin. Hän on aina hieman varuillaan muiden seurassa, eikä luota, vaikka muita yleensä parhaansa mukaan auttaakin.


Menneisyys:

Dianna ei muista menneisyydestään muuta kuin menettämisestä koituneen tuskan. Hän tietää jonkun tehneen jotain hänen muistoilleen, mutta ei pysty itse tekemään asialle mitään. Dianna muistaa, että hänellä on ollut äiti, mutta ei muista mitä tälle on tapahtunut tai miltä hänen äitinsä näytti.
•   •   Alexia

(Alexia / "Alex")


Pullip Dollte Porte Henri
Saapui 9.12.14


Alexia on perustehtävänsä tappamisen armoilla elävä tyttö, joka ei osaa kuvitella muunlaista elämää. Hänet on luotu Haaveen Kuolemaksi. Yleisesti ottaen Alexia viihtyy yksin, mutta hän ystävystyi Pimeydessä asuvan noidan kanssa. Alexia on ainut, jonka avulla Pimeyteen voi päästä Utopiasta. Hän on juonittelija ja pitää itseään usein muita fiksumpana, mikä toisaalta pitää myös paikkaansa. Hän ei kuitenkaan ole perusluonteeltaan ilkeä ja tekeekin yleensä pahat tekonsa jonkun hänelle tärkeän takia. Hänen heikkoutensa on muihin kiintyminen, sillä vaikka hän viihtyy yksin, hän silti pitää hänelle tärkeistä henkilöistä, eikä ole valmis menettämään heitä.Menneisyys:

Alexia luotiin kaksoisveljensä rinnalle, tämän vastakohdaksi, Haaveen Kuolemaksi kuljettamaan sairaat ja vanhat sielut Pimeyden virran yli, jotta nämä sielut pääsevät Pimeyteen.
•   •   


Milda

(Milda Eudora)


Dal Rozen Maiden Hina Ichigo
Saapui 19.5.15


Milda on epäluuloinen ja temperamenttinen tyttö, joka vaikuttaa hyvin aikuismaiselta, vaikka haluaisikin vain leikkiä. Hän rakastaa piiloleikkejä ja osaa olla hyvin huomaamaton tarpeen vaatiessa. Milda on erittäin hiljainen, eikä puhu kuin pakon edessä, mutta häntä ymmärtää hyvin hänen ilmeidensä ja elekielensä ansiosta. Hän tykästyi Joelleen tytön tullessa leikkimään hänen kanssaan. Hänestä kuitenkin toisinaan huomaa, että tyttö salaa suuria asioita muilta...Menneisyys:
Mildan menneisyys on kaikille mysteeri. Koska tyttö ei puhu, ei hänestä kukaan tiedä juurikaan. Tarinassa tulee selviämään lopulta kuka Milda on.
•   •   

Daria

(Daria Illusia Ayers)


Pullip Elisabeth
Saapui 9.9.16
Manipuloiva ja omaa arvoaan tavoitteleva noita, jolle empatia on täysin vieras asia ja jolle muut ihmiset eivät merkitse juuri mitään. Daria laittaa itsensä aina kaikessa etusijalle. Hän myös nauttii muiden tuskasta, vaikka ei sitä myönnäkään. 


Menneisyys:

Daria oli tavallinen nuori noita, kunnes hän löysi isoäitinsä ullakolta tämän mustan kirjan ja upposi magian maailmaan turhan syvälle. Loput tulee selviämään tarinassa.
•   •   
Kira

(?)


Pullip Carmilla


Saapui 16.1.17
•   •   Odelia

(?)


Pullip Ddalgi


Saapui 6.3.17Hartsiset:


Celia

Saapumispäivä: 2.3.15

Little Monica Irin head
Angel of Dream body


Celia on hiljainen ja ystävällinen tyttö. Hän ei juuri koskaan puhu itsestään, mutta on taitava kuuntelija. Celia on myös empaattinen ja ajattelee aina muiden parasta. Paitsi jos joku käyttäytyy huonosti. Silloin hän osaa rankaista väärin tekijää, eikä siinä tilanteessa mieti uhrin tunteita. Celia ei ole hyvä vaihtoehto ystäväksi, sillä hän tuntuu tietävän kaiken ja on jopa ärsyttävän rauhallinen, eikä koskaan halua puhua itsestään. Hän ei myöskään ole kovin sosiaalinen, vaan viettää mieluummin aikaa itsensä tai eläinten kanssa, kuin muiden ihmisten. Jotain siitä mahdollisesti kertoo sekin, että hän asuu saaressa, jonne ei pääse kuin veneellä. Celia on uninoita, eli unia ja unimaailmaa hallitseva noita. Hän taikoo usein itsensä merenneidoksi, sillä rakastaa vettä ja uimista yli kaiken.
•   •   Hohde

Saapumispäivä: 18.9.15

Soom Pandy


Hohde on leikkisä pikku panda, joka on erittäin seurankipeä ja luonteeltaan ailahtelevainen. Se on utelias ja joutuu usein vaikeuksiin sen vuoksi. Hohde rakastaa eri vuodenaikoja, sillä se löytää jokaisesta ne parhaat puolet.

•   •   Hile

Saapumispäivä: 3.10.16

Soom Ai

Hile on pieni menninkäistyttö, jonka ymmärtäminen on yleensä hyvin haastavaa. Hile elää omaa elämäänsä ihmisistä piittaamatta. Ainut henkilö, josta Hile pitää, on Celia. Hänen mielestään Celia on tarpeeksi hiljainen eikä ole koskaan komentanut tai yrittänyt neuvoa. Celia ei myöskään ole koskaan yrittänyt ymmärtää Hilettä, vaan on antanut tämän tehdä juuri sitä mitä haluaa. Hileellä on oma pieni puinen vene, jolla hän tasaisin väliajoin soutaa Celian saareen, sillä hänestä saari on yksi lähiseudun mielenkiintoisimpia paikkoja.
•   •   Siru

Saapumispäivä: 5.5.17

Soom Necy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti