sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 nukketavoitteet & tavoitteet vuodelle 2017


Asetin itselleni viime vuoden lopussa muutamia tavoitteita, joita en kuitenkaan blogissa tai muuallakaan esitellyt. Nyt kun taas vuosi on mennyt (ja aika paljon ylikin) ajattelin, että voisin palata näihin tavoitteisiin ja katsoa miten onnistuin.
Vuoden 2016 nukketavoitteet:


Pitää alkuvuoden ostolakko

Päätin, etten osta nyt ainakaan ennen synttäreitäni (helmikuun alkua) yhtään mitään ja senkin jälkeen mahdollisimman vähän. Tavoitteena saada ensin nykyisten nukkejen ja nukketarvikkeiden tilanne kartoitettua, että tiedän mitä tarvitsen ja mitä en!

Ostolakko jopa piti! Nuken ostin tosin huhtikuussa (sittemmin hartsikissa muutti uuteen kotiinsa, kun ei ollut lopulta sellainen mitä etsin) joten hirveän pitkä ei lakko ollut, mutta pidempi kuin olin suunnitellut.

Saada kaikki nykyiset pullip-perheen nuket valmiiksi

Tämä kattaa sekä sopivat vaatteet, chipit, peruukit, kengät, että myös kaiken muun siihen liittyvän. Toivoisin, että nämä kaikki nykyiset kahdeksan nukkea näyttäisivät vuoden lopussa siltä miltä niiden haluaisinkin näyttävän.

Toinenkin kohta, jonka sain lähes kunnialla suoritettua. Olen tällä hetkellä tyytyväinen lähes kaikkiin noihin kuuteen nukkeen, jotka omistan. Tulen luultavasti hankkimaan Jo'lle kuitenkin vielä uuden peruukin jossain vaiheessa. (Enkä voi luvata ettei jonkun muunkin ulkonäkö joskus vielä muuttuisi...)

Hankkia (ainakin yksi) uusi pullip-perheen jäsen

Ajattelin pitää rauhallisemman vuoden nukkejen ostelun suhteen, mutta jossain vaiheessa olisi tarkoitus kotiuttaa ainakin yksi pullip-perheen nukke. Tällä hetkellä tosin suunnitelmissakin on vain kaksi hankittavaa, joten ei sitä koskaan tiedä vaikka kotiutuisivat molemmat vielä tämän vuoden puolella x)

Yksi uusi pulliphan tänne saapui, nimittäin Daria.

Saada hartsisten hahmot toimiviksi

Tällä hetkellä ainoastaan Hohde näyttää miltä pitäisikin ja on ainut hartsinen, johon olen tyytyväinen. Muiden kohtalon yritän selvittää mahdollisimman pian!

Tämä kohta on vähän kysymysmerkki. En ole aivan varma olenko saanut hahmot toimiviksi. Pidän niistä kyllä (kaikista noista kolmesta, jotka profiileista löytyvät) mutta toimivuudesta en vielä tiedä.

Aloittaa uusi kuvatarina

Päätin, että en jatka enää vanhaa kuvatarinaa, vaan aloitan kokonaan uuden, kunhan saan aikaiseksi. Suunnitelmaa jo löytyy ja toivon, että saan toteutettuakin jotain jo tänä vuonna.

...kyllä te tiedätte miten tämän kanssa kävi. Juuri niin. En minä mitään kuvatarinaa aloittanut vuonna 2016.

Tänään esittelen teille nukkeiluun liittyvät tavoitteeni vuodelle 2017. Mennään pidemmittä puheitta itse asiaan!
Tavoitteet vuodelle 2017:


Toteuttaa nukkejen tarina

Alkuun tämän tarinan jo ehdinkin saamaan, mutta tarkoitus olisi saada se tämän vuoden aikana myös loppuun. Tai ainakin siihen pisteeseen, johon asti olen sen suunnitellut.

Saada hartsiset valmiiksi

Celialta puuttuu tatuoinnit, vaatteet ja kuminauhatkin pitäisi vaihtaa. Hileeltä puuttuu suunnilleen kaikki...

Olla ostamatta yhtäkään pullip-perheen nukkea

Minulla ei nyt ole tarkoituksena ostaa uusia nukkeja hetkeen. Pari hartsista on suunnitelmissa, mutta ne hankin sitten, kun rahatilanne sen sallii. 

Tässä kohdassa epäonnistuin jo...

Pitää blogi aktiivisena koko vuoden

Toivon, että koko vuoden aikana ei tule pitkiä postaustaukoja, sillä ideoita minulla kyllä riittää! 

Saada pullip-perheen nuket valmiiksi

Tämä oli tavoitteenani viime vuonnakin. En kuitenkaan aivan täysin suoriutunut tästä, joten siksi tämä on listassa taas. Tähän kuuluu tänä vuonna myös se, että hahmot täytyy saada valmiiksi ja haluan vuoden lopussa olla tyytyväinen jokaiseen nukkeeni.Oliko teillä tavoitteita viime vuodelle? Jos oli, niin mitä ja onnistuitteko tavoitteissanne?
Entä onko teillä tavoitteita tälle vuodelle?

2 kommenttia:

  1. Tosi mielenkiintoisia tavoitteita!❤
    Mun viimevuoden tavoite oli aloittaa blogi, jossa onnistuinkin huhtikuussa.
    Tänä vuonna tavoitteenani on hankkia Little pullipilleni obitsu.

    VastaaPoista
  2. Todella hyviä tavotteita! Olit sinnikkäästi suorittanut viime vuodenkin tavotteita, propsit siitä. ^^ Tämän postauksen kuvat ovat muuten suloisia ja mukavan huoliteltuja♥ Itselläni on tämän vuoden tavotteena lukea 10 kirjaa, mitä en ole ennen lukenut. :D Nyt olen jo lukenut kolme, joten eiköhän tämä tästä! Kaiken kaikkiaan todella kiva ja viihdyttävä postaus, hyvää vuotta 2017!

    VastaaPoista